You can call me Al

Selittäkääs joku miksi tämä on soinut päässäni viimeiset 4 päivää.

Tai siis se soi päässä koska katson sen aina pari kertaa päivässä uudestaan, mutta miksi ihmeessä koen tarvetta katsoa sen yhä uudestaan?

5 thoughts on “You can call me Al”

 1. Itse sain kehitettyä seuraavia selityksiä:

  – Chevyn liioiteltu elekieli ja laulu Paulin äänellä

  – Outo tinapillipalindromi keskellä biisiä

  – Se kuinka Chevy on muka päämies videossa, vaikka laulu, sävellys ja kaikki on tunnetusti Paulin, joka on tiettävästi melko diktatorinen muusikko ja haluaa hallita kaikkea. Chevy sen sijaan on kakkossarjan näyttelijä joka on palkattu mukaan videoon lähinnä pituutensa takia. Todellinen asetelma pilkahtaa hauskasti läpi muutamissa yksityiskohdissa, kuten siinä miten paul heittää tinapillin Chevylle tai blokkaa tämän tien poistua lopussa.

  – Valkoiset lenkkarit

  Levyraatia hakemalla tuli tämä. Olenko tuomittu ikuisesti 80-luvulle, jos tämä oli Paul Simoniin lääke? Vaatteista voisi sanoa paljonkin, mutta tuon meikin ja tukan rinnalla niistä ei paljon kannata puhua.

 2. Eläköön elämä ja yö! Ole sinä Paul, minä olen Chevy (olen astraaliruumiiltani aika pitkä).

  Saastutetaan sitä mieltä lisää tuon ”kevyen musiikin raskaansarjan ammattilaisen” tarttuvilla melodioilla. Tämä soi nimittäin minulla päässä viime viikolla.

 3. … vielä yksi merkintä. Näin viime yönä unta turhantarkasta Paul Simonista. Jotenkin tässä unessa vertasin itseäni tuohon mieheen. Yhteys jäi tosin ylipedanttisuutta lukuunottamatta aika hämäräksi noin muuten. Mutta kommenttisi #2 vaikutti siis hyvin todennäköisesti yökanavan lähetykseen.

  En uskalla enää laittaa yhtään linkkiä tähän. Ja vaihdoin toistaiseksi Coldplayn puolelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *