Kevät. Nyt

Tänään Helsinkiin saapui kevät. Kuhmoisissa se oli tuli jo viime lauantaina, mutta täällä vasta tänään. Eilen lumisade oli vielä kevättalven normaalia säätä ja hiihtämistä saattoi ajatella, mutta tästä eteenpäin lumisade on takatalvi ja ajatella saattaa vain pyörän ottamista esiin. Ei väliä vaikka lunta on yhä enemmän kuin kahtena viime talvena yhteensä.

Suosittelen kaikille konttorissa istuville, että keksitte mahdollisimman nopeasti jonkun tekosyyn kävellä kaupungilla. Ratikassa tai pyörälläkin kevään voi kokea, mutta kävelyn voittanutta ei ole. Tänään elämä on tuolla ulkona.

2 thoughts on “Kevät. Nyt”

  1. Pidän kesästä ja talvesta ja syksy on kaikkein paras. Kevät on lähinnä suttuista pätkää parempaa odotellessa. Auringonpaiste sentään on mukavaa.

  2. Pidän minkäin kesästä ja talvesta. Ja aivan erityisesti syksystä. Mutta se ei nyt liity tähän. Kevät on eri asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *