Kuka viettää kaupunkijuhannusta?

Vietin juhannusta stadissa ilman sen suurempia suunnitelmia. Lauantaina päätin pitää ex tempore saunaillan mukavassa puusaunassa vähän kantakaupungin ulkopuolella. No oli siitä muutamien kaverien kanssa ollut puhetta, mutta suurin osa vieraista ilmaantui melko lyhyellä varoitusajalla. Useimmilla oli lapsia mukana.

Onko nyt niin, että erityisesti lapsiperheet vietävät juhannuksensa Helsingissä? lapsettomat karkaavat erilaisssa porukoissa pitkin Mökki-Suomea ja kaupunki jää täyteen tepastelevia pieniä jalkoja? Hesarikin huomaa kaupunkijuhannuksen olevan nouseva trendi.

…tai sitten useimmilla kavereillani vaan on nykyään lapsia. Hyvää juhannusta kumminkin kaikille.

Kalasataman graffitiaitakin toivottaa hyvää juhannusta
Kalasataman graffitiaitakin toivottaa hyvää juhannusta

One thought on “Kuka viettää kaupunkijuhannusta?”

  1. Itselläni kävi taas juuri päinvastoin, että ueimmat lapsettomat kaverit jäivät Helsinkiin ja lapselliset lähtivät maalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *